Garage sale во Рамстор мол!

Дали сте подготвени за најголемата распродажба во градот?

Сè е подготвено за традиционалната шопинг манија, позната како Garage Sale, во Рамстор мол.

Од 6 до 11 февруари, годинава цените во Рамстор мол се намалени до 70%, а продавниците ќе им понудат на купувачите голем избор на производи од реномирани брендови, висок квалитет и супер забава што ќе го направи шопингот интересно и корисно искуство.

Ова е одлична можност за целосно подновување на гардеробата, нова спортска опрема, квалитетни обувки, колекција на модни додатоци, дури и предмети за опремување на домот и сето тоа по намалени цени. Kaко и досега, во кампањата ќе учествува и маркетот лоциран во трговскиот центар, кој за сите посетители предвиде големи промоции и намалувања на производите.

Подгответе се, дури шест денови ќе трае ова големо шопинг лудило, кога сите патишта задолжително треба да ве водат кон омилената шопинг дестинација.

Правиме чистка, вадиме се надвор! Гараж сејл во Рамстор мол од 06 до 11 февруари.

winter garage sale 3