Happy Hour во Рамстор Мол за уште поубави шопинг доживувања

Пазарувајте  во Рамстор Мол и добијте вредносен ваучер

Рамстор Мол повторно приредува изненадувања за своите најверни посетители!

Започнува кампањата Happy Hour. Викендите, односно секоја сабота и недела од 15 до 16 часот од месец октомври се денови на среќа, резервирани за многу изненадувања. Со секоја приложена сметка од продавниците во Рамстор мол над 1000 денари, во тој еден час, добивате вредносен ваучер.

Најсреќните посетители кои ќе приложат сметка над 1000 денари, имаат можност да добијат ваучер  со некој од следниве износи:

  • 1 х 5000 денари;
  • 5 х 1000 денари;
  • 100 х 100 денари.

Вредносните ваучери ќе може да се искористат за пазарење во Рамстор маркетите.

Рамстор мол е секогаш тука за Вас.

Посетете нè, пазарете и добијте вредносен ваучер само во нашиот Happy Hour!

 

drugarstvoto-e-najvaznot