Изберете ја вашата модна комбинација во Том Тејлор

Одлична акција во продавницата на Том Тејлор.

Изберете ја вашата модна комбинација и добијте 20 % попуст со купување на горен и долен дел од облеката.

Том Тејлор се грижи за вас и оваа пролет.

TT_FB_20% popust so kupuvanje na goren i dolen del od oblekata_04.05.2016