Кажи ДА и освој 30,000 денари од Том Таилор

TOM TAILOR кажува ДА за нови предизвици. Вие кажете ДА за наградна игра, подгответе ја најдобрата модна комбинација и станете потенцијален добитник на вредносен ваучер во износ од 30.000 денари во Том Тејлор!

Ние им рековме ДА на новите предизвици.

http://www.tom-tailor.mk/say-yes/

 29063878_568356800207392_4352495622330613306_o