Кој ќе биде сопственикот нa новиот Citroen C3 Aircross?

Главно извлекување од новогодишната наградна игра „Пазари, греби, добиј!“ на Рамстор мол!

Утре, 16ти Јануари со почеток од 12 часот во трговскиот центар Рамстор ќе се оддржи главното извлекување од новогодишната наградна игра „Пазари, греби, добиј“.

Во извлекувањето ќе учествуваат над 30.000 наградни грепки, а само еден ќе биде новиот сопственик на автомобилот Citroen C3 Aircross. Посетителите учествуваа во наградната игра со грепки и за секоја сметка од над 1.000 денари направена во било која продавница во трговскиот центар вклучувајќи го и маркетот можеа да добијат таблет или електрични апарати за домаќинства, додека недобитните наградни грепки учествуваа за главната награда, најновиот автомобил Citroen C3 Aircross.

Ве очекуваме сите заедно да откриеме кој ќе биде среќниот добитник на овој модерен автомобил.

Pazari grebi dobi web slider