КОМБИНИРАЈ ВО НОВАТА ГОДИНА СО SPORT VISION

Sport Vision Ви овозможува да комбинирате и да заштедите и во новата година.
Во продавницата лоцирана на првиот кат во Рамстор мол со купување на еден производ добивате 10% дополнителен попуст. Со купување на два производи, добивате 20% дополнителен попуст на поевтиниот производ и со купување на три производи добивате 30% дополнителен попуст на најевтиниот производ.
Акцијата не важи за производите од новата колекција.

sportvision