Купете повеќе, платете помалку во Том Теилор

Одлична акција во продавницата на Том Теилор, купете повеќе, платете помалку!

Со купен еден производ добивате 20 проценти попуст, додека со купени два производи добивате вкупно 30% попуст.

Побрзајте акцијата трае до 10ти Јули.

TT_1=20%, 2=30%_FB