Купи подарок, добиј ваучер од Артурс!

АRTHUR’S по повод празникот на жената 8 МАРТ, на сите ценети потрошувачи им подготви специјално изненадување!

Во периодот од 5ти до 8ти март со секоја сметка од Arthurs добивате ПОДАРОК вредносен ваучер!

Повелете во ARTHUR’S продавницата лоцирана на првиот кат во Рамстор мол и одберете го идеалниот подарок!28951086_1844021088949811_7276407879426772111_n