Купи повеќе, плати помалку во Том Тејлор

Одлична акција во продавницата на Том Тејлор.

Купете повеќе, а платете помалку! За еден купен производ добивате 20 % попуст, додека за 2 купени производи добивате 30 % попуст. Дополнително добивате уште минус 10 % на веќе намалените артикли.

Вашиот избор денеска нека биде продавнциата на Том Тејлор лоцирана на приземејто на Рамстор мол.

tt_buy-more-pay-less_12-2016