Лајкни и добиј попуст во Артурс

Од 05 до 10 Април лајкни и добиј попуст во продавницата на Артурс.

Кампањата ке биде активна на „Инстаграм“ и „Фејсбук“ страниците на Артурс.

Долунаведената фотографија ќе биде објавена на фан страницата на Артурс, а сите кои сакаат да добијат попуст ќе треба да ја лајкнат фотографијата и да кликнат „like“ или „ follow“ на фан страницата.

Учесниците кои ги исполнуваат условите (LIKE на фотографијата, и на фан страницата) им следува -20% попуст на НОВАTA КОЛЕКЦИЈА од цел асортиман (на полна цена). Учесниците за да го добијат попустот ќе треба да  покажат на својот смарт телефон или пак испечатена верзија дека чекорите за добивање на попуст ги исполниле.

Учесниците може да учествуваат на: 1. Фејсбук (like на слика + like на страницата) 2. Инстаграм (like на слика + follow на профилот).

2