Листа на матурски попусти

Овој викенд во трговскиот центар Рамстор ќе владее вистинска матурска еуфорија. Во следните три дена (13, 14, 15 мај) пронајдете ја вашата идеална матурска комбинација со овие среќни попусти.

Погледнете ја целосната листа со попусти кои ви ја обезбедија брендовите на Рамстор мол.

 

Ramstore mall popusti lista (3)-01

Среќно матуранти!