Матурски промоции во Охридски бисери

Изненадете ги вашите матуранти, подарете парче накит во кој е сплотена традицијата и модерниот дизјан.

Обетки за неа

earings

Манжетни за него.

manzetni

  • Намалување на охридски бисери до -35%.
  • Сребрен накит со бисер до -30%.
  • На втор купен артикл дополнителн попуст од -5%.
  • За купен сребрен сет -35% попуст.

Одлична акција за идните матураните, подарете парче уникатен накит од Охридски бисери.