Меѓусезонски попуст во Parfois

Започнаа меѓусезонските попусти во PARFOIS, до – 30% на одредени производи.

Пронајдете го вашиот омилен накит, чанта или часовник по намалени цени.

Попустите важат до 15ти Април.

FBpost_macedonia_Mid Season Sale_SS'18