Месец на безбедност во Крш

Безбедноста на вашите деца е секогаш на прво место!

Месец на безбедноста во продавницата Крш во Рамстор мол. Намалување на седиштата за автомобил од најпознатите светки брендови Cybex, Cam, Nania во висина од 10 %.

Акциајта трае до 15ти јуни.

cam cybex nania