Намалување до – 50% во Parfois

Подгответе се за летото со најдобрите модни додатоци од Парфоа по намалени цени од – 50 проценти.

Ве очекуваме во продавницата на Парфоа лоцирана на приземје во Рамстор мол.

FB_SALES_Macedonia2