Одбележување на светскиот ден на детско боење

Во недела, 06/05 , со почеток од 14 часот на првиот кат во Рамстор мол во детското катче ќе се одбележи  по девети пат светскиот ден на детско боење во организација на Еуро Данвест во соработка со Staedtler.

Дечиња подготиввме за вас материјали за цртање и боење, а за сите учесници во креативната работилница штандот на Штедлер обезбеди подароци.

Ве очекуваме во недела, заедно да го одбележиме светскиот ден на детското боење.

image1