Одличен попуст во Sport Vision

Одлична понуда во продавницата на Sport Vision лоцирана на првиот кат во Рамстор мол.

Дополнителни до -20% попуст на целиот асортиман.

Обезбедете си ново парче облека или обувки и тоа по намалена цена само во Sport Vision.

18118774_1457882484272641_1459900818018649969_n