Одлична понуда од Рамстор маркетот за Garage sale

Набавете ги потребните работи по намалени цени од маркетот во склоп на трговскиот центар Рамстор.

Ramstore market flaer Preview

Одлична понуда, за вас и вашите најблиски само во маркетот Рамстор во склоп на трговскиот центар.

Побрзајте, акциите траат до 12 февруари годинава.

Ramstore market flaer zadna Preview