Пазари и вози нов Citroёn C3 Aircross

Citroën Македонија овој викенд ве поканува на пробно возење на новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross пред Ramstore Mall од 11-15 часот од петок 15-ти до недела 17-ти декември .
Доколку омиленото место за пазарење ви е токму Ramstore Mall, искористете го доаѓањето повеќекратно. Ред тест возење, ред пазарење, ред награди. Ако изгребете недобитна грепка, станувате потенцијален добитник на новиот Citroёn C3 Aircross.

Ве очекуваме. Дојдете и запознајте се со енергичниот и оригинален Citroёn C3 Aircross.

25299737_1570205069738476_5182596662241367563_o