Пазари во Рамстор мол и запознај ја Европа!

Правила награда игра – „Запознај ја Европа“

Пазари во Рамстор мол и освоj една од многуте неверојатни награди! Почнува голема наградна игра! Од 20ти април до 7ми јуни 2018 година пазари во продавниците на трговскиот центар Рамстор и можеш да одиш на патување во Рим, Париз, Барселона или во Истанбул! Толку е лесно!

Сè што треба да направиш за да учествуваш во наградната игра е да приложиш една или повеќе сметки со износ еднаков или поголем од 1000 денари, од кој било локал во Рамстор мол или во Рамстор маркетот што се наоѓа во трговскиот центар. За да биде појасно, за сметка од 1.000 до 1.999 денар се добива 1 купон, од 2.000 до 2.999 денари два купона и по еден за секои следни 1.000 денари.

Пазари и патувај! Внеси ги своите лични податоци во купонот – име и презиме, адреса, контакт-телефон, како и бројот на фискалната сметка – и уфрли го во наградната кутија што се наоаѓа во трговскиот центар Рамстор.

Освен патувањата во Истанбул, Барселона, Париз и Рим, учесниците во наградната игра се потенцијални добитници и на еден од четирите викенди за двајца во „Аурора ресорт и спа“ или на еден од 40 ваучери од 1.000 денари за пазарување во маркетот Рамстор што се наоѓа во самиот трговски центар.

И не само тоа, од 20 април до 7 јуни Рамстор мол ќе биде центар на многубројни активности поврзани со културите на градовите во кои ќе патувате. Во тие 8 недели посетителите ќе имаат можност да доживеат сосема поинакво шопинг-искуство. Ќе се прикажуваат филмови, ќе има музика, изложба на знаменитости и фотографии, детски работилници и акции за намалување на цените на одредени производи во Рамстор маркетот во треговскиот центар. Со еден збор, уживање за целото семејство!

Затоа, пазари во Рамстор мол, задолжително чувај ја фискалната сметка и учествувај во наградната игра. Пазари и патувај со Рамстор мол. Центар во центар.

 

 

RAMSTORE-MALL_poster_vFinal