Попусти до 50 % во Артурс

ЦРНИОТ ПЕТОК КОЈ ДОЛГО ГО ОЧЕКУВАВТЕ!!
Во продавнциата на Артурс лоцирана на првиот кат во Рамсотр мол.
Екстра попусти на цел асортиман од 20-50%!!!

Ве очекуваме на одличен шопинг.

arthurs