Попусти во ГФ Италиа и Касамиа

Одлична празнична понуда од ГФ Италиа и Касамиа.

Посетете ја продавницата на ГФ Италиа лоцирана на првиот кат од Рамстор мол и пронајдете го вашето омилено парче облека.

Среќни празници.

25488337_1635047203217987_166286721368878205_o

25586929_1635047199884654_3714379207434530829_o