Последно намалување до -50 % во Окаиди

Одлична акција во продавницата на Окаиди лоцирана на првиот кат во Рамстор мол.

Последно намалување до – 50% на колекцијата пролет – лето 2017 година.

Освежете го плакарот на вашите најмили со облеката од Окаиди.

FB-Instagram sale- 3