Подарок книга, звучи одлично! Празнични попусти во Литература.мк

Одлична понуда од штандот со најубави книги. Акција за 8-ми март на Литература.мк со  -20% попуст  на книги од женски автори во издание на  Арс Ламина.

Во продолжение неколку од насловите кои што можете да ги изберете како идеален подарок за вашите најдраги :

572_56_57_15__1__5_2015Ars Libris Malala

811_50_39_9__14__2_20181

212_43_7_16__1__5_2015Kameron Dijaz Kniga za teloto

696_53_5_15__12__4_2016Screen Shot 2016-04-09 at 13.26.33

885_54_37_13__6__4_2014Raskazuvackata