Празнична акција во LTB Jeans

Одлична понуда во продавницата на LTB Jeans во Рамстор мол, лоцирана на првиот кат.

За едни купени фармерки, добивате до – 50 % попуст на вториот пар фармерки.

Побрзаје во продавницата на LTB Jeans и подновете се одличен чинс.

L