Пролетна колекција во Дуки Дасо

Најубавото, најколоритното и најпозитивното годишно време е на самиот праг. А за целосно уживање и дегустација на истото ви треба исто толку свеж и разигран изглед.

Посетете ја продавницата на Дуки Дасо лоцирана на приземјето во Рамстор мол и погледнете ја најновата пролетна колекција.

Пролетни вибрации со новата колекција на Дуки Дасо.

DSC_9245

28698518_1720512451338128_2033342702072289568_o