Работно време за Бадник и Божиќ

Почитувани посетители и потрошувачи би сакале да ве известиме дека по повод престојните празници, трговскиот центар Рамстор би работел со скратено работно време:

rabotno vreme za boziknite praznici ramstore mall i market

Рамстор мол ви посакува среќни божиќни празници!