Работно време за Велигденските празници

Почитувани посетители,

Трговскиот центар Рамстор ќе работи со скратено работено време за велигденските празници:

WebSlider Veligden Rabotno vreme 03.04.2018

Рамстор мол на сите верници од христијанска вероисповед им посакувам среќни велигденски празници.

VeligdenskaCestitka 02.04.2018 (2)