Услуги

Во рамките на трговскиот центар Рамстор има безбеден паркинг, банка, пошта, менувачница, цвеќара, хемиско чистење, кројач, изнајмување на автомобили, автоперална  и уште многу други услуги кои ги задоволуваат потребите на посетителите 365 дена во годината

 

Арт Студио Питоре Сајгон  

00389 75 797 841

pittoresaigon@yahoo.com

www.saigon-pittore.com


Б.Сарачини ( академски сликар )

00389 70 62 07 48

00389 (02) 261 17 719

mail@bedrisaracini.net

www.bedrisaracini.net


Менувачница Бисер компани  

023222110

 


 

Kројач Ufi

072208355

 

За било какви информации, ве молиме јавете се на следниве телефонски броеви +389 3178 070 и +389 3178 030 или пратете маил на contact@ramstore.com.mk