Услуги

Во рамките на трговскиот центар Рамстор има безбеден паркинг, банка, пошта, менувачница, цвеќара, хемиско чистење, кројач, клучар, изнајмување на автомобили, автоперална  и уште многу други услуги кои ги задоволуваат потребите на посетителите 365 дена во годината.

 

Арт Студио Питоре Сајгон  

00389 75 797 841

pittoresaigon@yahoo.com

www.saigon-pittore.com


Б.Сарачини ( академски сликар )

00389 70 62 07 48

00389 (02) 261 17 719

mail@bedrisaracini.net

www.bedrisaracini.net


Vitral Viktoria   ( витражи )

075 243 750


Менувачница Бисер компани  

023222110


Сервис за клучеви и брави Титан – ЛС

070 245 552

saso@titan-ls.com.mk

www.titan-ls.com.mk

 

За било какви информации, ве молиме јавете се на следниве телефонски броеви +389 3178 070 и +389 3178 030 или пратете маил на contact@ramstore.com.mk