Роденденски попуст во продавницата на Wenice

Омилениот детски бренд Wenice прославува роденден и подарува до минус 20 проценти попуст на целата колекција од 17 до 20 октомври.

Попустот се пресметува на каса.

rodendenski-popust-koregiran