Се на -50% во Спрингфилд

Се на половина цена во продавницата на Спрингфилд.

Купете си го вашето омилено парче облека по намалена цена од – 50 %.

Намалувањето се однесува на колекцијата пролет – лето 2017 година.

Акција која што не се пропушта, само во Спрингфилд.

FB-се на 50%