Сезонски попусти во Бата

Започнаа сезонските попусти во продавницата на Бата, лоцирана на првиот кат во Рамстор мол.

Купете ги вашите омилени чевли или чизми по намалени цени до – 50 проценти.

Одлична понуда од брендот Бата за оваа сезона.

bata