Сезонско намалување во Weekend Max Mara, Marella, Pennyblack, Liu Jo, Pinko и Gerry Weber

Сезонско намалување до -40% на цела колекција есен/зима’21 во Weekend Max Mara, Marella, Pennyblack, Liu Jo, Pinko и Gerry Weber