Шопинг лудило во Рамстор Мол како никогаш до сега

Најголемиот шопинг настан кај нас, Garage Sale, како никогаш до сега привлече огромен број на посетители во првиот ден.

Шопинг лудилото кое постои за време на Garage Sale, ги оправда нашите очекувања. Оваа недела од 14 до 20 август во Рамстор Мол се одржува најголемиот шопинг настан Garage Sale, на кој правиме чистка и вадиме се надвор.

Погледнете низ фотографиите и видеото  како помина првиот ден од оваа шопинг манија во Рамстор Мол.

Garage-Sale---(89)

Garage-Sale---(38)

Garage-Sale---(41)

Garage-Sale---(43)

Garage-Sale---(66)