Shopping day во Sport Vision

Одличен ден за пазарување во продавницата на Sport Vision лоцирана на првиот кат во Рамстор мол.

Само овој четврток, 26.05, минус 20 проценти на целиот асортиман.

Екипо ве очекуваме денес на Shopping day во Sport Vision.

fb-post