SHOPPING DAY во Спорт М и Адидас

🔴 SHOPPING DAY 🔴

 -20% ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН во Sport M и Adidas Store.

* Акцијата трае само на ден 25.05 (Четврток)
* Акцијата не важи во Sport M Outlet

18671300_1124400854370733_7934282940468094696_n