Shopping Day во СпортВижн

Четврток 25ти Мај во продавницата на Sport Vision Macedonia добивате -20% попуст на сите производи!

Побрзајте, одличен ден за шопинг по намалени цени.

18581771_1483141321746757_259678486967948418_n