Shopping Weekend во СпортВижн

Викенд за одлично пазарување во продавницата на Sport Vision Macedonia!

Од 16ти (Петок) до 18ти (Недела) Јуни добивате -20% попуст на СИТЕ ЦЕНИ, на ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН!

19059939_1505075099553379_1373825805215081951_n