Специјална понуда за нашите матуранти

Рамстор маркетите со специјална понуда за сите наши матуранти.

Повелете во маркетот во склоп на трговскиот центар Рамстор и пронајдете ги одличните понуди наменети за матурските прослави. Со купување на еден од овие производи добивате одреден број на поени на вашата Рамстор клуб картичка кои што можете да ги искористите за време на вашето пазарување.

Во продолжение погледнете ги актуелните промоции.

0 02 03 04 05 06 07

Среќно матуранти!