Среќни цени во Окаиди

Најсреќната продавнциата за најмилите Окаиди со среќни цени.

Намалувањето се однесува на одредени производи и е означено на декларацијата кое се пресметува на каса.

Акцијата трае до 22 мај.

ramokaidi