Среќно матуранти!

Под мотото “Среќно матуранти”, во Рамстор Мол од 10.05.2018 година започнуваат низа на интересни активности посветени на овогодинешните матуранти и полуматуранти.

Во рамки на оваа кампања која ќе трае се до 21 мај сите матуранти кои ќе ја пронајдат својата идеална матурска комбинација во брендовите во трговскиот центар ќе добијат специјално матурско намалување на одбраната гардероба, обувки, аксесоари.

Покрај одличните промоции, идните матурнати можат да добијат и совети од моден стилит како да изгледаат стилски облечени на нивните матурски забави со помош на брендовите на Рамстор мол. Со оглед на фактот дека пролетните колекции на брендовите во Рамстор Мол изобилуваат со неверојатни добри парчиња гардероба, нема сомнение дека најмодерните и најстилизирани матуранти ќе бидат оние кои ќе одлучат својата матурска комбинација да ја купат од трговскиот центар.

Убавите изненадувања од Рамстор Мол не завршуваат тука, покрај одличните можности за шопинг по намалени цени трета година по ред во коридорот на трговскиот центар ќе бидат поставени и официјалните матурски и апсолвентски таблоа.

Претставници од Рамстор Мол, ги покануваат сите матуранти да го посетат трговскиот да уживаат и да се забавуваат пронаоѓајки ја својата идеална матурска комбинација.

Ramstore-mall-slajder