Супер акција во Том Таилор

Купи 2, добиј 3!

Супер акција во продавницата на Том Таилор, за купени 2 производи третиот го добивате гратис.

Акцијата трае до 11.06.2017 година.

Tom Tailor_FB_2+1_31.05.-11.06.2017