Yamamay – За секоја жена, за секое тело

Вистинската убавина на жената е одлика на тоа како една жена се чувствува, а самодовербата која таа ја поседува е главниот виновник за нејзината привлечност и убавина.

Чувствувањето одлично во сопствената кожа е нешто што секоја дама го заслужува, па токму затоа на скопската сцена настапува Yamamay – брендот којшто ги остварува желбите на сите дами!

Во вистински момент кога изборот за долна облека во градот е навистина мал, италијанскиот моден бренд Yamamay конечно ни пристигнува во Скопје. Неговата приказна започнува во 2001-та година, кога сопственикот го воочува потенцијалот на бизнисот со женска долна облека, за денес да стане еден од водечките брендови во светот.

Цврсто придржувајќи се кон својата мисија и визија – да се навлезе во срцето на секоја жена – брендот денес брои над 500 продажни салони низ светот, а како што и претходно споменавме набрзо на листата ќе се најде и во нашиот трговски центар Рамстор.

yamamay-vo-skopje-novo-pr-02

Секоја колекција е креирана внимателно, со посебно внимание кон секој дизајн, со цел секоја жена да се чувствува прекрасно, заводливо и среќно во сопствената кожа – што веројатно е и нивната формула за успех.

Колекцијата зима 2016 преставена од единствената Наоми Кембел ги долувува и истакнува природната убавина и сензуалноста на секоја жена.

yamamay-vo-skopje-novo-pr-03

yamamay-vo-skopje-novo-pr-10 yamamay-vo-skopje-novo-pr-12 yamamay-vo-skopje-novo-pr-20yamamay-vo-skopje-novo-pr-18
yamamay-vo-skopje-novo-pr-17

Yamamay наскоро во нашиот трговски центар.