Започна сезонскиот попуст во Том Теилор

Веќе сте на стартната точка? Гужва е, затоа побрзајте и не ги пропуштајте исклучителните зимски попусти во продавниците Tom Tailor. За вас подготвивме вистинско изненадување, бидејќи за вас ја намаливме есенско-зимската колекција од  30% до 50%!

Побрзајте во продавнцита на Том Теилор, лоцирана на приземје во Рамстор мол и обезбедете си го само најдоброто!

*Попустот од 30% до 50% е важечки од 05.01. до 15.01.2017 година и се пресметува на каса. Промоцијата е валидна за сите артикли кои не се претходно намалени и не се обележани со ознака за попуст или со налепница со текст “нова цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција. Попустот од 30% до 50% не е важечки за артиклите од новата колекција и важи само за артиклите од колекцијата Есен-Зима 2016.

tom-tailor