Започнува кампањата Back to School во Ramstore Mall од 30.08 до 12.09.2021

Новата учебна година само што не започнала!

Следува период исполнет со дополнителни обврски за родителите, а големо нетрпение и возбуда кај учениците.

Она што е најважно да го запомните е дека Ramstore Mall и во овие мигови е тука за Вас!

Започнува Back to School кампањата  од 30ти август до 12ти септември. Во овие денови кои следат, во Ramstore mall ќе можете да уживате во големата шопинг понуда и ќе можете да најдете специјални колекции по намалени цени, огромен избор на училишен прибор, книги и буквално сѐ што ви е потребно за да ја започнете оваa учебна година успешно.

Да ги почитуваме препораките за заштита од коронавирусот, да се однесуваме одговорно и заедно да уживаме во најдобриот  шопинг во градот.