ЧИСТКА ВО RAMSTORE MALL! ПОПУСТИ ДО 70%

Најголемото шопинг лудило во Скопје во организација на Ramstore Mall започнува на 03.02.2016 и ќе трае се до 07.02.2016 година. „Правиме чистка, вадиме се надвор“ е добро познатото мото на трговскиот за време на најдобриот настан Garage Sale кој

ЗАПОЧНУВА НАЈГОЛЕМАТА ПРЕДНОВОГОДИШНА РАСПРОДЖБА ДО 00:00 ЧАСОТ

Овој викенд Ramstore Mall ве поканува да бидете дел од предновогодишното лудило и најголемата распродажба до сега. Во петок (11.12.2015) купувајте од вашите омилени брендови по многу ниски цени и тоа до полноќ (00:00 часот). Неверојатен новогоди

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО RAMSTORE MALL

Секое дете има право на радост! Секое дете има право на подaрок! Секое дете има право на прекрасна Нова Година! Секое дете има право на исполнување на желба! Ramstore Mall во соработка со Црвен Крст на град Скопје организира хуманитарна акција за дец