ДОВИДУВАЊЕ УЧИЛИШТЕ ДОБРЕДОЈДЕ РАСПУСТ

Драги дечиња,

Кажете ДОВИДУВАЊЕ УЧИЛИШТЕ! ДОБРЕДОЈДЕ РАСПУСТ и на 14.06 и 15.06 дојдете во Рамстор Мол!

По повод започнувањето на летниот распуст, вашето омилено место за дружење Рамстор Мол организира концерти, забава и  дружење токму за вас!

Погледнете ја програмата и дојдете заедно да се забавуваме!

352223226_641757017996218_6186992999854246081_n

Ве очекуваме,