8мо мартовски попусти на Охридски бисери

Одлична акција на Охридски бисери “Ристески“ во Рамстор мол.

Намалување на нивните производи по повод интернационалниот ден на жената.

Изберете го најубавиот подарок по намалени цени од штандот на Охридски бисери лоциран на првиот кат од Рамстор мол.

veb-strana-pdf-2-1

DSC_7147-620x620

1-1-620x620 4-1-620x620-Copy