Тотална ликвидација во Фиори

Започна тоталната ликвидација за оваа сезона во продавницата на Фиори лоцирана на првиот кат во Рамстор мол.

Подгответе се за престојните празници по екстра намалени цени.

Ве очекуваме на одличен шопинг во Фиори.

15822653_1226730374048575_4084095832398761130_n